Kompromisløs kvalitet i mere end 35 år

 

Biosym blev etableret i 1986 med et ønske om at højne livskvaliteten i de danske hjem.

Gennem grundig forskning, en passion for naturlige ingredienser og dedikeret arbejde, blev den første linje af kosttilskud lanceret.

Siden da har vi hos Biosym lanceret en lang række forskellige kvalitetsprodukter med øje for et sundere liv i familien på tværs.

Et ønske om at fremme danskernes sundhed og velvære

 

På verdensplan foregår der en massiv forskning i næringsstoffer, antioxidanter og kosttilskud. Her er det vigtigt at kunne skelne den gode, brugbare forskning fra den dårlige. Hos Biosym har vi kvalificeret, uddannet personale, som vurderer kvaliteten af hvert enkelt studie, samt vores egen forskningsdatabase. Desuden evaluerer vi løbende alle vores leverandører for at sikre det bedste resultat for vores forbrugere.

Et skærpet fokus på forskning giver os mulighed for at sammensætte næringsstoffer på en optimal måde. Derfor indtager vi positionen som én af landets førende udviklere af kosttilskud.

Dansk pakkeri & lager

 

Hos Biosym går vi meget op i at højne kvaliteten, og derfor handler kvaliteten ikke blot om selve indholdet i dåsen, men også om håndteringen heraf. Derfor bliver Biosyms produkter pakket og opbevaret på vores eget lager og produktionsafdeling i Ikast.

Alle produkter bliver analyseret og inspiceret af vores kvalitetsanvarlige inden produktet pakkes. Du er derfor altid sikret at modtage et produkt, som lever op til Biosyms høje standarder.

Løbende udvikling af produkter

 

Vi kan med stolthed sige, at vi siden 1986 har arbejdet og forsket i udvikling af over 50 forskellige kosttilskud med fokus på kvalitet og gavn for en sund livsstil. 

Der udvikles løbende nye produkter, som du kan købe og nyde, så snart de lander på hylderne hos vores forhandlere. Hvert år udvikles nye produkter eller eksisterende kosttilskud optimeres. 

Hos Biosym står vi aldrig stille, og det samme gælder udvikling og optimering af vores forskellige produkter.

Hos Biosym tager vi altid vores daglige dosis af ..

Kundefokus

Vi har kunden i fokus og er forbrugerorienterede

Teamwork

Vi udvikler os og vokser som et team

Ansvarlighed

Vi handler ansvarligt

Mission & vision

 

Hos Biosym ..

.. Skaber vi sundhed og velvære til alle livsstadier

.. Fremmer og vedligeholder vi menneskers sundhed og velvære med kosttilskud af høj kvalitet

.. Er vores vision at blive nordens bedst performende familieejede virksomhed indenfor healthcare til forbrugere

Biosyms historie

Siden 1986

 

Siden starten har Biosym løbende optimeret vores produkter til de skandinaviske forbrugeres behov, som gennem årene har ændret sig med kost og livsstil.

I 2019 blev Biosym del af den finske familievirksomhed, OY Verman AB. Firmaet har, ligesom Biosym, fokus på produkter af høj kvalitet, der fremmer sundhed og velvære. Opkøbet af Biosym A/S markerer Verman gruppens ambition om vækst på det nordiske marked for innovative kosttilskud. Det er to succesfulde virksomheder, der nu bliver slået sammen for at gøre større gavn for forbrugeren.

1986

Stiftelse af Biosym A/S

  • Siden 1986 har Biosym specialiseret sig i udvikling og fremstilling af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer
1987

De første produkter

  • Omnimin og EPA-GLA+ lanceres som de første i rækken
1993-1995

Nye samarbejdspartnere

  • I løbet af ´93 og ´95 indleder Biosym et samarbejde med Matas og Helsam, som i dag er to store forhandlere af de mange produkter
2003

Årets produkt

  • Omnimin vinder titlen “Best New Health and Nutrition Product” på den internationale erhvervsmesse National Product Scandinavia i Malmø
2011

Årets produkt

  • OmniKrill vinder titlen som årets Helseprodukt hos Helsam
2017

Årets produkt

  • Magnesuim+300 vinder titlen  som årets produkt hos Helsam
2017

Gazelle virksomhed

  • I 2017 havde Biosym æren af at vinde Gazelleprisen
2019

Opkøb af OY Verman

  • Den finske familievirksomhed, OY Verman AB, der ligesom Biosym, har stor fokus på udvikling af produkter af høj kvalitet, opkøber Biosym A/S
2020

Årets Leverandør

  • Vi er hos Biosym utrolig stolte af at være kåret som Årets Leverandør hos Helsam.
2021

Årets produkt

  • MoveFlex Collagen vinder titlen som årets produkt